Seguretat Vial

Ets conductor d’una moto 125cc?

Descobreix les noves mesures obligatòries per a motoristes

La Direcció General de Trànsit (DGT) implementarà noves mesures obligatòries destinades a millorar la seguretat viària per als conductors de motocicletes de 125cc. Aquestes mesures estan dissenyades no només per promoure un maneig més segur d’aquests vehicles, sinó també per fomentar una conducció més responsable.

👉 Entre les més destacades, trobem la implementació d’un curs per als conductors amb permís B amb tres anys d’antiguitat que vulguin conduir motos de fins a 125cc. Fins ara n’hi havia prou amb obtenir el permís B, esperar el termini de tres anys i obtenir una convalidació automàtica per conduir motos de 125cc amb un màxim de 15cv. Amb les noves mesures proposades pel Ministeri d’Interior, es posa el focus a reduir la mortalitat a les nostres carreteres.

👉 En segon lloc, la mesura que s’implementarà és l’obligació de portar casc integral modular i guants homologats a la carretera. Aquí es fa referència a autovies i carreteres nacionals, on no es podrà endur el clàssic casc de tipus jet.

En conclusió, les mesures adoptades per la DGT per millorar la seguretat dels conductors de motocicletes de 125cc són un pas important cap a la reducció d’accidents de trànsit i la protecció de la vida i la integritat dels usuaris de la via. Tot i això, és fonamental que els conductors també assumeixin la seva responsabilitat adoptant una actitud prudent i respectuosa a la carretera, prioritzant sempre la seguretat per sobre de qualsevol altra consideració.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *